HISTORIE

Frituur Bax Bis is een familiebedrijf opgericht in 2005 door Guy Van Gils & Daniëlle Bax. Het is geen frituur die zich alleen maar richt op één soort aardappel. Elke dag opnieuw wordt er gezocht naar dé beste soort van dat moment en die worden dan ook gebruikt. Het is ook geen zaak die streeft naar ketenvorming; gewoon goed zorgen voor de klant die er is of bijkomt; iedere dag opnieuw. Hier wordt je steeds door dezelfde mensen geholpen wat ook de kwaliteit nog eens extra ten goede komt.

Bax Bis is een frituur in de volledige zin van het woord. Een zaak waar alles nog draait om écht pure frietjes. De aardappelen worden elke dag in huis geschild en schoon gemaakt zodat de klant zeker kan zijn van een dagvers product.

Hiernaast worden ook heel wat andere gerechten bij Frituur Bax Bis in huis bereid. Overtuig uzelf bij een bezoek van het huisgemaakte stoofvlees, de videe, het goulash of voor de liefhebbers ook echte pindasaus !!!

Dit alles kan worden meegenomen of ter plaatse worden verbruikt in een zaak waar het aangenaam toeven is; zowel binnen àls buiten.

Aan u om te ontdekken.